Hvad er en traverskran?

Der findes flere forskellige kraner med mange betegnelser. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad forskellene er, og dermed hvilken kran der egner sig bedst til den opgave, som du måske står med. I dette blogindlæg kan du læse mere om traverskranen. For hvad er en traverskran egentlig, og hvornår egner denne kran sig godt til en opgave?

En traverskran er en kran, som har minimum to langsgående baner, og som samtidig også har mindst en bjælke, som går på tværs. Den kan fx være monteret i en tagkonstruktion. Det er især de større værksted- og halkraner, som i fagsprog kaldes for traverskraner. Denne form for kran er nemlig helt ideel til arealdækkende transport, og den kan let tilpasses det specifikke sted, hvor du ønsker at anvende den. Ligesom ved almindelige kraner, så bruges en traversgran til at flytte tunge emner rundt. Derfor kan en traverskran være med til at mindske en stor og tung arbejdsbyrde og gøre arbejdsdagen lettere.

Køb en traverskran hos AB Kransystem

Er du på jagt efter en traverskran, kan du købe den hos AB Kransystem. Her har de et stort udvalg af traverskraner i Aalborg. De fås i fire forskellige typer:

  • En-skinnet traverskran
  • To-skinnet traverskran
  • Underhængende traverskran
  • Konsolkraner

Samtidig har AB Kransystem i Aalborg professionelle fagfolk, som står klar med rådgivning. På den måde sikrer du dig, at du får fat i den helt rigtige kran til din hal, værksted eller lignende.