Fem tips til den perfekte 40 års fødselsdag

Skal du holde et brag af en fest? Så læs med her og få et par gode råd til, hvordan din fødselsdag kan blive årets store begivenhed.

Overvej et tema
Er du og dine venner kreative og klar på sjov og ballade, vil en temafest helt sikkert være et hit. Det behøver ikke at være et avanceret tema med en masse forberedelse, det kan sagtens være fx farvetema.

Lej et telt
Skal du have mange mennesker med til din fødselsdag, er det en rigtig god ide, at overveje om ikke du skal leje et telt. På den måde kan du udvide pladsen, og du kan være sikker på, at vejret ikke får sat en stopper for festen. Du kan eksempelvis få et festtelt til udlejning i Skanderborg hos Hornborg Telte, som har forskellige og fleksible løsninger, så du helt sikkert kan finde et telt, der passer til din fest.

Få en kok til at stå for maden
Endnu en fordel for dig, når du skal holde fest, er at få en kok til at stå for maden. På den måde får du og dine gæster lækkert mad, og du kan bruge hele aftenen i dine gæsters selskab.

Sørg for nok drikkelse
En ting, du aldrig må gå ned på til fest, er drikkelse. Vil du have en fest, der varer langt ud på natten, skal du sørge for, at der er nok drikkelse til dine gæster.

Lav en god playliste
Den gode musik er alfa omega til en god fest. Sørg for at lave en playliste på forhånd med alt dit yndlings festmusik. Overvej om gæsterne i løbet af aftenen selv skal have lov til at ønske sange, da der ikke er noget som en dans til ens yndlings sang.